1

Zoeken...

GIRO Ashwood Zout- & Pepermolens, S - h 12 cm

€ 44,95

(incl. BTW (excl. verzendkosten))

Items in stock

Product omschrijving

Maak kennis met de Giro Ashwood Zout & Peper Molen van LegnoArt, waar stijl en functionaliteit op de meest smaakvolle manier samenkomen! Deze charmante molen van 12 cm is niet alleen een keukengerei; het is een gespreksonderwerp, een kruiden-superheld en de ster van het diner!

Gemaakt van hoogwaardig, warmtebehandeld essenhout, heeft deze molen een strak ontwerp dat net zo aangenaam is voor het oog als voor de smaakpapillen. Met een keramische molen die je de grofheid laat aanpassen, kun je in een mum van tijd van een fijne zoutdressing naar een stevige peperstrooi gaan!

Belangrijkste Kenmerken:

Handgemaakte Uitmuntendheid: Elke molen is 100% handgemaakt in Italië, wat ervoor zorgt dat elk stuk uniek is en met liefde is gemaakt.

Veelzijdig Malen: Geschikt voor zowel zout als peper, de verstelbare keramische molen laat je de gewenste grofheid kiezen met een simpele draai.

Elegante Ontwerp: Het eigentijdse ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan je eettafel, perfect voor zowel casual maaltijden als elegante diners.

Duurzaam en Functioneel: Gemaakt van warmtebehandeld essenhout, is deze molen gebouwd om lang mee te gaan en de tand des tijds (en kruiden!) te doorstaan.

Perfect Cadeau: Of het nu voor een bruiloft, jubileum of zomaar is, deze molen is een heerlijk cadeau dat jarenlang gekoesterd zal worden.

Dus, of je nu een culinaire whizz bent of gewoon iemand die geniet van een goede maaltijd, de Giro Ashwood Zout & Peper Molen is hier om je eetervaring te verbeteren. Maak je klaar om wat magie over je gerechten te strooien!

Contacteer onze 'design lovers'